Ramazan Bayramı tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan tatilcilerin yol çilesi, tatilin 2'nci gününün ilk saatlerinden itibaren gece boyunca devam etti. Özellikle akşam iftardan sonra yola çıkan tatilciler, gece TEM'in Bolu kesiminde yığılmalara yol açtı.Bolu Dağı Tüneli viyadüklerinden itibaren başlayan araç yoğunluğu güzergah boyunca devam etti.
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı
TIR YANDI, 15 KİLOMETRE KUYRUK OLUŞTU
Saat 03.00 sıralarında Ankara yönüne giden ZIM 211 plakalı salça yüklü TIR'ın dorsesinde çıkan yangın, tatilcilerin yol çilesini çekilmez hale getirdi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle dorsedeki yangın söndürüldü. TIR'ın bulunduğu bölgede yolun 2 şeride düşmesiyle birlikte geride yaklaşık 15 kilometrelik kuyruk oluştu. Kuyruk, Çaydurt'tan Paşaköy Gişeleri'ne kadar uzandı.
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı
TRAFİKTE YORGUN DÜŞTÜLER
Adım adım ilerleyen trafikte tatilciler yorgun düştü. Araçları arıza yapanlar ile trafikte yorgun düşen sürücüler emniyet şeridinde durdu. Tatilcilerin kimisi araçlarındaki koltuklarda ve bagajlarda, kimisi de kamyonet kasalarında uyuyup dinlenerek yoğunluğun azalmasını bekledi.  Öte yandan gece boyunca ve sabah saatlerinde TEM ile birlikte D-100 Karayolu'nda da yoğunluk devam etti.
"10 SAATTE GELDİK"
İsyan eden tatilcilerden Ahmet Sever, "İstanbul’dan 10 saatten gelebildik. Yol çok kalabalık" dedi.
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı
Tatilciler TEM'de mahsur kaldı