Taraf Gazetesi'nden ikinci Hz. Ali skandalı.. Geçtiğimiz yıl gazetenin manşetinden Hz. Zeyneb'in Hz. Ali'nin eşi olduğu yazılarak büyük bir skandala imza atan gazete, bu kez yazarı üzerinden aynı hataya düştü. 

HZ. ALİ'Yİ PEYGAMBER SANAN YAZAR

Taraf'ın gay yazarı Yiğit Karaahmet, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni doğan torunu Ali Tahir üzerine bir yazı kaleme aldı. Yazar, "Aramıza hoşgeldin Ali bebek" diye seslendiği Erdoğan'ın torunu için uzun uzun cümleler kurduğu yazısında, Hz. Ali için "Peygamberler kadrajımda değil" ifadesini kullandı. 
 
4 halifeden biri olan Hz. Ali'yi peygamber sanan Taraf yazarı, en az onun kadar yakışıklı olmasını dilediği Ali Tahir'e yönelik yazıyla sosyal medyanın alay konusu haline geldi. 

TARAF'IN İKİNCİ SKANDALI

Yazarın bu hatası Taraf'ın geçtiğimiz yıl yine Hz. Ali ile ilgili skandalını hatırlattı. Taraf, Suriye'nin Şam şehrinde meydana gelen bir patlamada, Hz. Ali'nin kızı olan Hz. Zeyneb'i, Hz. Ali'nin eşi olarak ilan emişti. Taraf geçen yılki manşet haberinde "Hz. Muhammed'in kızı ve Hz. Ali'nin eşi Zeyneb'in türbesinin yakınındaki patlama" ifadesini kullanmıştı. Taraf yazarı Yiğit Karaahmet'in Hz. Ali skandalı