Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar bugün evleniyor. Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikah törenleri için geri sayım sürüyor. Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar geceden trafiğe kapatıldı. Nikah nedeniyle İstanbul Halkalı'da geniş güvenlik önlemleri alınırken, Atatürk Havalimanı da en yoğun günlerinden birini yaşıyor.

ARABAYI DAMAT KULLANDI

Selçuk Bayraktar, Sümeyye Erdoğan'ı Tarabya'daki Cumhurbaşkanlığı köşkünden aldı ve gelin arabası yola çıktı. Nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'ne erkenden gelen çiftin aracındaki çiçekler dikkat çekti. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan, ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

AYNALARDAKİ SÜMBÜL ÇİÇEĞİNİN ANLAMI

Sümeyye Erdoğan'ın bindiği gelin arabasının sadeceliği dikkat çekti. Yan aynalardaki sümbül çiçeğinin ise özel bir anlamı var. Sümbül çiçeği bağlılık ve sonsuz sevgiyi sembolize ediyor.

HULUSİ AKAR DA ŞAHİT

Sümeyye - Selçuk çiftinin nikahında şahitlerden birinin de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar olacağı iddia edildi. A Haber'in iddiasına göre, Akar'ın şahitliği konusunda son anda bir değişiklik olmazsa bu TSK tarihinde bir ilk olacak.

YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar ise geceden trafiğe kapatıldı. Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Görevli polislere güvenlik uyarıları yapıldı. Bölgede seyreden her aracın plaka kontrolünün yapılması istendi. Bölgede görev yapan tüm polis ekiplerine yaka kartı zorunluğu getirildi. Davetlilerin giriş yapacağı alandaki görevliler özellikle uyarıldı.

İLK KONUKLAR KATAR'DAN

Düğüne katılmak için yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli, Devlet Konukevi ve VIP'e geldi. Katar'dan da misafirler Boeing 747 tipi uçakla geldi. Uçak konukevi önüne park ederken, misafirler düğüne katılmak üzere havalimanından ayrıldı.