İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifası twitter'ı da karıştırdı. Sosyal medyada karşı karşıya gelen Sosyal Pencere ve AK Kulis, Hakan Şükür'ün istifasında da karşılıklı atışırken, istifa iki ayrı başlıkta en çok konuşulanlar listesine girmeyi başardı.
Hakan Şükür'ün istifası twitter'da AK Parti ve cemaati bir kez daha karşı karşıya getirdi. Cemaat, "Sosyal Pencere" adlı hesap üzerinden #MilletinVekiliHakanŞükür hashtagını gündeme taşırken, listenin en üst sırasında yer aldı.

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen AK Kulis'te ise İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'e tepki vardı. Kullanıcılar, Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifasını yeterli bulmadı, milletvekilliğinden de istifa etmesini istedi.

ŞÜKÜR'ÜN KARNESİNİ PAYLAŞTILAR

Aslında AK Parti'deki Hakan Şükür rahatsızlığı uzun süredir devam ediyordu. Şükür'ün dershaneler konusundaki tavrından rahatsız olan partililer, twitter üzerinden günler öncesi karne hazırlamıştı. İşte o Hakan Şükür karnesi;





ÜNLÜLER İSTİFAYLA İLGİLİ NELER SÖYLEDİ
Ugur Ergan @ugur_ergan  
Hakan Şükür'ün istifası sembolik olarak çok ama çok önemli. Açıklaması, Cemaat'in manifestosu gibi. İplerin (şu an için!) koptuğunun kanıtı
 
Ergun Babahan @ebabahan  
Anladigim kadariyla AK Parti'de Cemaat'e yakin milletvekili sayisi 2 imis
 
Ismail Kucukkaya @KucukkayaIsmail  
AK Parti'nin 11 yıldır yaşamadığı türden olaylar bunlar. En derin depremlerde, Köşk seçimlerinde bile böylesi olmamıştı. Çok enteresan...
 
Yaşar Okuyan @yasarokuyan  
HAKAN ŞÜKÜR AKP DEN İSTİFA ETMİŞ..NE ÜZÜLDÜM NE ÜZÜLDÜM,BİLEMEZSİNİZ..NE OLUR GERİ DÖN..GERİ DÖN..SEZEN AKSU NUN ŞARKISI SENİN İÇİN...
 
Ebru Çapa @ebrucapa  
"Politika önceliğim değil" diyorsan ki orası malumu ilam, vekillikten istifa etsene esas. Milletin bağımsız vekiliymiş. Pabucumun vekili.
 
Guler Komurcu @gulerkomurcu  
İstifa haberi şaşırtıcı mı? Değil. Şimdi asıl soru; devamı gelir mi?!Cevap! Gelişmeler yeteri kadar açık!...
 
Hikmet Genc @hikmetgenc  
Hakan Şükür AK Parti'den istifa etti.Ulan en başta fişlenecek adamı fişlemeyi unutmuşlar!...Asdfljşşhdasdfc
 
Cüneyt Özdemir @cuneytozdemir  
Hakan Şükür'ün istifası kadar istifa mektubu da konuşulur. Ak Partiye veda mektubu, cemaate bağlılık manifestosu yazmış. KCK iddiası ilginç!
 
Nami ÇAĞAN @NamiCAGAN  
Hakan Şükür'ün AKP'den istifası çok da haber değil, CHP'ye geçerse haber olur.
 
haluk_eyidogan @haluk_eyidogan  
AKP de ikinci istifa. Artık çatlama yarılmaya dönüşüyor. Anlaşılan arkası gelecek istifaların. AKP yeni yıla eksik takımla giriyor.
 
Ferdan Ergut @FerdanErgut  
Teknik Direktör Fetullah Gülen forvet hattında Hakan Şükür'e görev vermiş.
 
Asım Yıldırım @asim_yildirim  
Bu istifa AkParti yöneticilerinin canını çok sıkacak. İdris Bal'dan sonra Hakan Şükür de partiden istifa etti.
 
REYHAN KARACA @Reyhan_Karaca  
Ve Hakan Sukur Ak Parti'den istifa etmis...
 
Oray Egin @orayegin  
Hakan Şükür safını nikah şahidi Hocaefendi'den yana seçti ve AKP'den istifa etti. Bir de kendini önemseyip tavır falan koymuş ya pöf.
 
Cigdem Mater @cigdemmater  
hakan sukurun istifa mektubundaki 'siyasi hayatim boyunca' bolumune gelince bi gülme geldi. siyasi hayatmis, peh.