DHA) -Okul çağındaki iki kız, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 
Pınar Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri, bir apartmandan çıkan 33 yaşındaki Gülizar K. ile yanındaki kızı A.Y.'nin vatandaşlar tarafından kovalandığını fark edip, durdurdu. Kovalayanların, "Apartmana girmeye çalışıyorlardı, hırsız olabileceklerinden şüphelendik" demeleri üzerine Gülizar K. ile kızı A.K., gözaltına alındı. A.K., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Anne Gülizar K. ise 

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Bürosu'na götürüldü. Ekiplerin yaptığı incelemede, Gülizar K. ile kızı A.K.'nin parmak izlerinin, Toros Mahallesi'nde 5 gün soyulan bir evde elde edilen delillerle aynı olduğu belirlendi. Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan anne Gülizar K. ile kızı A.K. işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI

Hürriyet Mahallesi'nde artan uyuşturucu satışının önüne geçmek isteyen polis, öğle saatlerinde geniş çaplı uygulama yaptı. Uygulama sırasında metruk binadan elinde poşet ile çıkan Ş.Y., arama yapan narkotik köpeğinin yanından geçti. Köpeğin tepki vermesi üzerine Ş.Y.'nin elindeki poşeti inceleyen ekipler, satmak için hazırlanmış paketler halinde esrar buldu. Uyuşturucuyu nereden aldığını ve kime ait olduğunu söylemeyen Ş.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Suça itilen kız çocukları A.K. ile Ş.Y., Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Suça itilen 14 yasındaki iki çocuk gözaltında