16.00 : Batı cephesindeki Şeyh Hadid'de 5 YPG'li terörist canlı yakalandı.

15.20 : Türk savaş uçakları, Cinderes'in kuzeyindeki Meske köyünde yer alan terör mevzilerini bombardımana tuttu.

14.10 : Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekâtı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2960'a çıktığını açıkladı.

14.00 : Afrin'in kuzeyindeki Meydanki Barajı'nın kontrolü ve yanındaki Hallubiye köyü ele geçirildi.

13.00 : Sosyal medyada Zeytin Dalı Harekatı'nı yakından takip eden hesaplar, Kefer Cenne'de rejim destekli 4 milisin canlı yakalandığını bildiriyor.

12.30 : Afrin kırsalında terör örgütü YPG/PKK'dan ele geçirilen Kefer Cenne'den ilk görüntüler geldi. Buradaki teröristlerin kampı da fotoğraflandı.


11.00 : Kefer Cenne'nin ardından hemen yanındaki Meşale Köyü de alındı. Afrin'e mesafe sekiz kilometrenin altına düştü.

10.30 : Afrin'in 6 beldesinin dördünün alınmasının ardından, Cinderes belde merkezinde de çatışmalar başladı. Cinderes'in girişine kadar ilerleyen ÖSO unsurları, sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıyor.


10.25 : TSK ve ÖSO, terör örgütü PKK'nın Afrin bölgesinde en önemli kalelerinden biri olarak görülen Kefer Cenne'yi aldı.

10.10 : Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "PULAT sisteminin Mart sonu ya da Nisan ayı başından itibaren Zeytin Dalı Harekatı'na katılan tanklara montajına başlayacağız" dedi.

09.50 : TSK: Zeytin Dalı Harekâtı başarıyla devam ediyor. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2940.

09.45 : Metinli köyünün alınmasıyla birlikte Türk özel kuvvetler askerleri ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin'e olan mesafesi 10 kilometrenin altına indi. Halihazırdaki kuzeydeki mevzilerden Afrin merkezi 9,5 kilometre.

09.40 : YPG'li teröristlerden dün kurtarılan Şeran'da bir cephanelik bulundu.

08.55 : Terör örgütü PKK’nın Suriye kolu PYD’nin paravanı SDG, 1700 teröristi IŞİD'le savaştıkları yerlerden Afrin’e kaydıracaklarını duyurdu. Terör sevkiyatının fotoğrafları sosyal medyadan yayınlandı.

08.30 : Bir buçuk ayı aşkın sürede YPG'li teröristlerden temizlenen alan 750 kilometrekareyi geçti. Kurtarılan 149 nokta arasında dört belde merkezi ve yüzden fazla köy bulunuyor.

Afrin, bir ilçe merkezi ve Racu, Bülbül, Şeyh Hadid, Cinderes, Şeran ve Mabatlı olmak üzere altı belde merkezinden oluşuyor.

08.00 : Afrin'e Zeytin Dalı Harekâtı'nın kırk yedinci gününde gelişmeleri canlı blogla aktaracağız.