Son dakika! İbrahim Erkal hayatını kaybetti. Evinin garajının önünde yerde baygın halde komşusu tarafından bulunan ve uzun süredir hastanede tedavi gören ünlü sanatçı İbrahim Erkal hayatını kaybetti.

Evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirilmişti.

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan tedavi sonucunda sanatçının kan değerlerinde olumlu yönde düzelmeler olduğunu söylemişti.

Ancak Erkal'ın hayati fonksiyonlarında düzelme görülmediğini aktaran Sağlam, şunları aktarmıştı:

"Hastamızda, beynin hayati fonksiyonları açısından da düzelme görülmedi. Ancak kalbin çalışmasıyla ilgili düzensizlikler, ilaç ve solunum desteğiyle kontrol altında tutuluyor. Hastamızın yoğun bakım şartlarında yaşamsal destek tedavisine devam ediliyor."

Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla 29 Nisan'da bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilmişti.

Ajanslardan düşen son bilgilere göre, ünlü sanatçı İbrahim Erkal, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ünlü sanatçının resmi Facebook sayfasından ise şu açıklama yapıldı: