Oyun sırasında soyulup fotoğrafları çekilen genç kızın “fotoğraflarla bana  şantaj  yaptılar” şikayeti üzerine şüpheli 3 genç tutuklandı

İstanbul Kartal’da gerçekleşen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Geçtiğimiz hafta erkek arkadaşlarının toplandığı eve giden 16 yaşındaki F.K., ilerleyen saatlerde arkadaşlarının  şişe çevirme  oyunu davetini kabul ederek oyuna katıldı. O yun sırası kendine geldiğinde ise F.K. şişeyi çevirdikten sonra “doğruluk” ve “cesaret” seçeneklerinden “cesaret”i seçti.

Erkek arkadaşları da genç kıza “cesaret” seçeneğini seçtiği için üzerinde bulunan elbiseyi çıkarmasını istedi. Genç kız oyunun kuralına uyarak üstünü çıkardı. Bu sırada F.K.’nın erkek arkadaşları odada bulunan cep telefonuyla genç kızın fotoğraflarını çekti. Bir süre sonra da telefondaki whatsApp uygulamasıyla fotoğrafları birbiriyle paylaştı.

Soluğu emniyette alan F.K. “Bu fotoğraflarla bana  şantaj  yaptılar” dedi. Şikayet üzerine de  oyun  sırasında orada bulunan erkekler gözaltına alındı. Şüpheliler daha sonra Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Ağır Ceza Mahkemesine çıkarılan yaşı 18’in altındaki şüpheliler “şantaj” suçlamasıyla tutuklanarak Maltepe Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi. (ÇAĞDAŞ ULUS-VATAN)