Lise son sınıf öğrencisi olan 18 yaşındaki D.Ç., 22 yaşındaki C.C.’yle 2014 yılında arkadaşlığa başladı. Savcılığın hazırladığı iddianameye göre genç kız ile iyi giden ilişkileri sırasında C.C., genç kızdan üst tarafı çıplak fotoğraflar istedi.

Vatan gazetesinden Tolga Atar'ın haberine göre, sevgilisinin bu isteğini kırmayan genç kız telefonu ile çektiği üstsüz fotoğrafını gönderdi. Bu fotoğrafı alan C.C. kısa süre sonra genç kıza birlikte olma teklifinde bulundu. Sevgilisinin bu teklifini reddeden genç kız, bu sefer “Eğer benimle birlikte olmazsan bu fotoğrafını ailene gönderirim” şantajıyla karşı karşıya kaldı. Şantaj karşısında genç kız durumu annesine anlattı. Annehemen kızının erkek arkadaşını arayarak şantaj yapmaması yönünde uyarıda bulundu. Kız arkadaşının annesi devreye sokmasına sinirlenen C.C., bu sefer genç kıza “Üniversiteye başladığın gün fotoğrafını internette yayınlayacağım” diye mesaj attı.

DEDİĞİNİ YAPTI 

Gelen bu mesajı dikkate almayan genç 9 Ekim 2015 tarihinde üstsüz pozunun bir porno sitesinde yayınlandığını gördü. Eski sevgilisini arayan genç kız fotoğrafların siteden kaldırmasını istese de C.C. bu teklifi kabul etmedi. Bunun üzerine D.Ç. savcılığa başvurdu. C.C ifadesinde söz konusu fotoğrafın kendisinde olduğunu ama internette yayınlamadığını söyledi. Ancak savcı fotoğrafın genç kızın haricinde sadece C.C. de olması nedeniyle bu savunmaya itibar etmedi. İncelemede, yayınlanan fotoğrafın genç kızın telefonundaki fotoğrafla aynı olduğu tespit edildi. Hazırlanan iddianamede, “Şantaj ve özel hayata ilişkin görüntülerin ifşa etmek” suçlarından C.C.’nin 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi.
Sevgilisine gönderdiği üstsüz pozu internette yayınlandı!