Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Tekeli köyü yakınlarında PKK’lı teröristlerce menfeze yerleştirilen yüklü miktarda patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucunda şehit olan Andırınlı asker Ahmet Bıçakçı, Facebook’ta daha önce şehit düşen bir arkadaşı için, "Allah (c.c) inşallah bana senin intikamını almayı nasip eder" şeklinde duada bulunmuş.

Çektirdiği bir fotoğrafın yanına, "Bir gün yine dağlardayım. Elimde silahım gönlümde anamın özlemi var" yazan Bıçakçı’nın şehit düşen bir arkadaşı için de; “Abim nasıl kıydılar sana? Aslan şehidim inanamıyorum. Hala bana yazdığın şiirleri çizdiğin resimleri gösteriyorsun gibi geliyor. Allah (c.c.) inşallah bana senin intikamını almayı nasip eder” yazdığı görüldü.

Şehit er Ahmet Bıçakçı, 19 Ağustos’taki son paylaşımında bir arkadaşı ile birlikte tuttuğu Türk bayrağı için de şu cümleleri yazmış:
“Şehitler tepesi boş değil toprağını kahramanlar bekliyor. Ve bir bayrak dalgalanmak için rüzgar bekliyor! Destanı öksüz sükutu derin meçhul askerin türbesi yakışmış bu kutlu tepeye. Yattığı toprak belli, tuttuğu bayrak belli. Kim demiş meçhul asker diye?”
Şehidin son paylaşımı yürekleri dağladı arkadaş,Facebook,intikam,şehit,son paylaşım