Diyarbakır Sur'da terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada keskin nişancı tüfeği ile vurularak ağır yaralanan 26 yaşındaki Teğmen Recep Erdoğan, kaldırıldığı askeri hastanede bu sabah şehit oldu

Şehit haberini, Gümüşhane merkeze bağlı Hasköy'de bulunan şehit ailesine, Vali Yücel Yavuz verdi. Vali Yavuz, beraberindeki Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ceylan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Müftüsü Ercan Aksu ve askeri yetkililer ile birlikte ailenin Merkez Mahallesi'ndeki evine giderek acı haberi iletti.

BABA: "OĞLUM SANA KURŞUN İŞLER MİYDİ?"

Baba Vahittin Erdoğan, acı haber sonrası "Oğlum sana kurşun işler miydi?" diye ağıtlar yakarken, anne Mecnun Erdoğan'ın ise Malatya'da bulunan kızının yanına gittiği ve acı haberi orada aldığı öğrenildi. Şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit Erdoğan'ın bekar olduğu ve memleketine bir ay önce izne geldiği öğrenildi.

CENAZESİ YARIN 

Öte yandan Jandarma Özel Harekat'ta görev yapan Teğmen Recep Erdoğan'ın 2'si kız olmak üzere toplam 5 kardeş olduğu ve cenazesinin de yarın baba ocağına getirilerek toprağa verileceği belirtildi. Şehit teğmenin resmi ise evinin camına konuldu.