CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Belediye başkan adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına Çekmeköy'de devam etti. İstanbul'un anahtarını CHP lideri Kılıçdaroğlu'na teslim edeceğini iddia eden Sarıgül, "sandıktan çıkacağını zannedenler elektriği kesip oyları değiştireceklerini zannediyorlar" diye konuştu. 
CHP adayı Mustafa Sarıgül, Çekmeköy'de vatandaşlara seslendi. Şişli'den kalabalık bir konvoyla Çekmeköy'e hareket eden Sarıgül'a yol boyunca vatandaşlarda araçlarıyla eşlik etti.

ÇEKMEKÖY'DE KONUŞTU

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Mustafa Sarıgül, Çekmeköy'de vatandaşlara seslendi. Sarıgül, “Allah gani gani rahmet eylesin Erbakan Hoca’nın ekmeğinin üzerine oturdunuz. Şimdi o ekmek artık bitti… Sizi gidiler sizi…” diye konuştu.
 
İstanbulluların yüzde 100'ün kucaklayacağını belirten Sarıgül, " İktidar diyor ki bana yurttaşlarımın yüzde 50'si lazım. Geri kalan ne yaparsa yapsın. O zaman ne oluyor. Allah korusun Taksim'de palalı gençler sokağa çıkıyor. Kadınlarımıza tekme atıyorlar. Ben bu meydandan söz veriyorum. Yurttaşlarımın yüzde 100'ünü kucaklayacağım" diye konuştu.
 
"ZANNEDİYORLAR Kİ ELEKTRİĞİ KESERİZ, OYLARI DEĞİŞTİRİRİZ" 
 
"Sağolsunlar paraları çok. Televizyonlar da billboardlarda öyle tanıtımlar yapıyorlar ki" diyen Sarıgül, "Demokrasilerde insanlar kendi dönemleri için düşünür. Bir de yazmışlar. 2023. Neredeyse 2030 yazacaklar. Siz sandıktan çıkacağınızı nerden biliyorsunuz. Ama şöyle biliyorlar. Zannediyorlar ki elektriği keseriz, oyları değiştiririz" şeklinde konuştu. 
 
Kendisini destekleyenlerden sosyal medyada da destek isteyen Sarıgül, " 7 bin kişiyi görevlendirmişler. Maaşlı adamlar. Nerede Sarıgül çıksa maşallah 50 tane aynı isimle atıyorlar. Benimde gençlikten ricam şu: Sosyal medyada çok destek veriyorum. Yakında televizyonlarda  bizim burnumuzu bile göstermeyecekler. Çünkü benim yandaş medyam yok. Benim sadece Allah'ım ve sizler varsınız" ifadelerini kullandı.
 
“30 MART AKŞAMI SAAT 20:30’DA TAKSİM’DE GÖRÜŞÜRÜZ”
 
Sarıgül konuşmasında ayrıca şunları söyledi:

‘CHP 50 yıldır iktidar olamadı’ diyenlere şöyle söyleyin:
“30 Mart akşamı 20:30’da Taksim Meydanı’nda görüşürüz.”
 
Yol arkadaşlarınız iyiyse yol yakındır. Yol arkadaşlarınız kötüyse yol uzaktır. Allah’a şükür benim yol arkadaşlarım iyi.
 
Sizler zapt edilemeyecek kadar büyük bir hareketsiniz.
 
“SİZİ GİDİLER SİZİ…”
 
İstanbul’u çantada keklik görenler şimdi telaşlanmaya başladı.
Türkiye'nin neresine giderse gitsinler Sarıgül'den İstanbul'dan bahsediyorlar.
 
Allah gani gani rahmet etsin. Erbakan Hoca'nın ekmeğinin üstüne oturdunuz. O ekmek artık bitti. Sizi gidiler sizi...
 
İnançlara saygılı bir aileden geliyorum. Ben Allahım’dan da, inançlara saygılı laikliğimden de taviz vermem.
 
Mustafa Kemal Atatürk ‘ya istiklal ya ölüm demeseydi’ biz bu toplantıyı nasıl yapacaktık.