Saadet zinciri 'Titan'ın 'yaratıcısı'... Eylül1997'de İzmir Hilton Oteli'nde 31'inci doğum gününü mankenlerle kutlayan, tuhaf ceketli, dev cüsseli adam...
KRALLAR GİBİ AĞIRLANIYORDU
Tarkan'ın o dönemde çok meşhur olan şarkısı 'Şımarık' ile doğum gününde dans edişi günlerce konuşulmuştu. Lamborghini'den inip Ferrari'ye binişini, gece kulüplerinde krallar gibi ağırlanışını, korumalar ile gezişi hala unutulmadı.
DOLANDIRDIKLARI ARASINDA ÜNLÜ İSİMLER DE VAR
Almanya'da berberlik yaparken Türkiye'ye gelip Titan'ı kuran, canlar yakan Kenan Şeranoğlu'nun bu saltanatı pek uzun sürmedi. 'Saadet zinciri' Titan ile aralarında Bülent Ersoy ve Seda Sayan'ın da olduğu binlerce kişiyi dolandırmaktan 1998'de tutuklandı.
140 KİLO GİRDİĞİ HAPİSTEN 70 KİLO ÇIKTI
Kenan Şeranoğlu ve babası Barbaros Şeranoğlu 5.5 ayda 16 bin kişiyi, zamanın parasıyla 4.4 trilyon lira dolandırmaktan 25'er yıl hapis cezası aldılar. Baba-oğul Eskişehir'de 10 yıl hapis yattıktan sonra 2008'de tahliye oldular. Kenan Şeranoğlu hapishanede yatarken 'Kilolarım yüzünden sağlığım tehdit altında' diyerek midesine kelepçe taktırdı. 140 kilo girdiği hapishaneden 70 kilo çıktı.
Kendini tepeden tırnağa yenileyen Kenan Şeranoğlu ve babası Barbaros Şeranoğlu...
SAÇ EKTİRDİ, BAŞKA BİRİ OLDU
Hapiste dökülen saçlarının yerine yenilerini ektirdi. Bugün, Kenan Şeranoğlu'nu görüp de tanıyana valla aşk olsun. O artık başka biri! Felç geçiren babası Barbaros Şeranoğlu ise Didim Devlet Hastanesi'nde tedavi altında. 'Suçsuz olduğum halde 10 yıl hapis yattım' diyen Kenan Şeranoğlu yeniden piyasaya girdi. 'Jeunesse Global' adında bir piramit pazarlama sistemi kurdu.
YENİ BİR SAADET ZİNCİRİ KURDU
Kısacası yeni bir saadet zinciri yarattı. Şeranoğlu'nun bu seferki işi, güzellik kremi satıp üyelik üzerinden para toplamak. Kişilerden doğrudan para alınmıyor. Para kreme veriliyor. Sonuçta saadet zinciri krem üzerinden yürüyor.