Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah namaz kıldığı camide kısa süreli bir rahatsızlık geçirdi. Daha sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün özellikle şekere dayalı bir tansiyon dengesizliği geçirdik. Hamdolsun kısa sürede toparlandı. Şu anda iyi bir konumdayım" dedi.

Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlandı! İşte camide yaşananlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programına devam edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul programını izleyen Hürriyet muhabiri Aziz Özen, bu sabah bayram namazı öncesi camide yaşananları şöyle anlattı:

"Cumhurbaşkanı saat 05.20’de camiye geldi. Vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra namaz için camide beklemeye başladı. Saat 06.00 sıralarında otururken hafif sola doğru eğilmesi dikkat çekti. Bunun üzerine önce korumaları hemen Cumhurbaşkanı'nın yanına geldi, ardından doktorlar geldi. Sedye getirildi ve Cumhurbaşkanı caminin alt kısmına indirildi. Olayın ardından basın mensupları ve canlı yayın araçları camiden uzaklaştırıldı. Namazın ardından basın mensupları tekrar açıklamanın yapılacağı yere alındı."
 

PROGRAM AYNEN DEVAM EDECEK


 "Cumhurbaşkanı şekere bağlı bir tansiyon dengesizliği yaşadığını söyledi. Kendisini iyi gördük. Ardından Kısıklı’daki ikametgahına geçti. Cumhurbaşkanı'nın programı aynen devam edecek ve biz de diğer basın mensuplarıyla birlikte gün boyunca izleyeceğiz."