Antalya Emniyeti'nde Muhabere ve Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı 48 yaşındaki Ergin İşler, toprağa verildi. Törende telsizlerini mandallayıp muhabere yapılmasını engelleyen polisler, polis ölümlerini protesto etti.
GÖĞSÜNE BİR EL ATEŞ ETTİ

Antalya Emniyeti'nde Muhabere ve Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı 48 yaşındaki Ergin İşler, dün saat 20.30 sıralarında Uncalı semtindeki lojmanındaki evinde, beylik tabancasıyla göğsüne bir el ateş ederek yaşamına son verdi.

CENAZE TÜRK BAYRAĞINA SARILDI

Ergin İşler'in cenazesi, bu sabah mesai arkadaşları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Uncalı Mezarlığı'na getirildi. İşler'in cenazesinin bulunduğu tabut, burada Türk bayrağına sarıldı. Cenaze törenine, Ergin İşler'in eşi Asuman İşler, oğlu Burak Atakan İşler ve kızı Melisa İşler ile birlikte aile yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda üst rütbeli emniyet mensubu katıldı. Ergin İşler'in eşi, kızı ve oğlunun törende üzgün olduğu gözlendi. Oğul Burak Atakan, cenaze namazını babasının tabutu önünde kıldı. Cenaze töreninin ardından Ergin İşler'in cenazesi, Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

POLİSTEN 'MANDALLI' PROTESTO

Cenazeye katılan polisler, bir süre telsizlerini mandallayıp muhabere yapılmasını engelleyerek, polis ölümlerini protesto etti. Haber Merkezi'nin 'İstasyonlarımız lütfen gereksiz mandallama yapmayın' uyarısına rağmen telsizleriyle mandallama yapan polisler, bir süre daha protestoyu sürdürdü.