Cüneyt Özdemir, Kanal D Ana Haber'i bu akşam Mersin'de, Özgecan Aslan için kurulan taziye çadırında sundu. Acılı anne baba adalete güvendiklerini ve kızlarının katillerinin en ağır cezayı almasını istediklerini söyledi.

CÜNEYT ÖZDEMİR YUTKUNA YUTKUNA SORDU

Canlı yayında Özgecan'ın erkek kardeşi Barış Ali ve ablası Beste de konuştu. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in Barış Ali'ye yutkuna yutkuna sorduğu 'Nasılsın, neler hissediyorsun' sorusuna sadecebir cümleyle, 'Çok kötüyüm' diye cevap verdi.

Özgecan'ın ablası Beste ise şunları söyledi:

"OKULLARDA ARTIK İNSANLIK DERSİ VERİLSİN"

Ben inanamıyorum hala. Yanımda sanki. İkimiz tek kişiydik onunla. Her şeyimiz birdi bizim. Ben sadece insanlara yalvarıyorum, ne olur biraz daha bilinçlensinler. İnsanlara artık okulda insanlık dersi göstersinler. Çocuklara sevgi ve insanlık dersi versinler.  Aileler çocuklarını görmeden bilmeden yaşıyorlar. Artık bakmasınlar, görsünler. Sevgi her şeyin ilacı. Sevgi her şeyin başı. Özge ve ben hep bunu savunduk. Özge onun için psikolog oldu. İnsanlık adına bir şeyler yapmak için uğraştk, savaşımız buydu. Okula gittiklerinde dersi bir kenara geçsinler. Önce sevgiyi insanlığı öğretsinşer.

İşte canlı yayındaki o duygu yüklü anlar...