Edinilen bilgiye göre, şüpheli Gökhan S. ile Ahmet A. ve Zafer F., arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda Gökhan S., Ahmet A.’yı ve Zafer F.’yi sağ ayaklarından vurdu. Vurma sonucunda yaralanan iki kişi kendi imkanlarıyla yakında bulunan Eskişehir Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada tedavi altına alınan iki yaralının da hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
POLİS KISA SÜREDE ŞÜPHELİNİN YERİNİ BULDU
Olay sonrasında yaralıların verdiği isim üzerinde çalışma yapan ekipler, şüphelinin kaçtığı evi kısa sürede buldu. Gökhan S.’yi yakalamak için eve giden polis ekipleri kapıyı şüpheliye açtıramadı. Alkollü olduğu ileri sürülen şüpheli polis ekiplerini görünce evin camında havaya elindeki tabanca ile rastgele ateş açmaya başladı. Bir süre ikna çabalarını sürdüren polis ekipleri, ardından olay yerine özel harekat polislerini çağırdı.
ÖZEL HAREKAT GÖZALTINA ALDI
Olay yerine gelen özel harekat polisleri hazırlıklarını tamamladıktan sonra şüphelinin bulunduğu eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonla Gökhan S., yakalanarak gözaltına alındı. Gökhan S., polis aracına bindirildiği sıradan, ‘Ben PKK’ mıyım? Adam mı öldürdüm? beni neden polis aracın arkasına bindiriyorsunuz’ diyerek ekiplere zorluk çıkardı. Gökhan S.’in sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi.
ÖZEL HAREKAT'IN AYNI ŞÜPHELİYE İKİNCİ OPERASYONU
Diğer yandan, 20 Şubat 2015 tarihinde ise aynı şüpheli Gökhan S.’in Kurtuluş mahallesi Ziyapaşa caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda kız arkadaşını rehin aldığı ortaya çıktı. İlk olayda da Gökhan S.’in özel harekat ekipleri tarafından kapının kırılması sonucunda gözaltına alındığı öğrenildi.