İddiaya göre Şahin K. ile bir avukatlık bürosunda sekreterlik yapan sevgilisi Hüsne Aslan, dün gece bir barda birlikte eğlendi. Bardan çıkan iki sevgili, otomobille seyir halindeyken tartışmaya başladı. Saat 01.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Üçgen Mahallesi Tonguç Caddesi üzerinde duran otomobilden inen Şahin K. ve Hüsne Aslan, marketten alışveriş yaptı.
 
Otomobile bindikten sonra da aralarında tartışmaya devam eden ikiliden Hüsne Aslan araçtan inmek için kapıyı açarken, sürücü koltuğunda bulunan sevgilisi Şahin K. aracı çalıştırıp hareket ettirdi. Bu sırada Aslan, seyir halindeki otomobilden atladı. Olayda, aracın arka tekeri Aslan’ın başının üzerinden geçti. Hüsne Aslan, olay yerinde yaşamını yitirdi. Aslan’ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI
 
Kazanın ardından olay yerinde durmayıp kaçan Şahin K., birkaç sokak ötede yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezinde ifadesi alınan Şahin K., çıkarıldığı mahkemece ’ölüme sebebiyet vermek’ suçundan tutuklandı.
 
EVE GİTMEDİ İDDİASI
 
Habertürk'ün haberinde Hüsne Aslan'ın sevgilisinin evine gitmediği için darp edildiği, Olay öncesi Şahin K.'nin saçlarından çekip genç kızı 20 metre sürüklediği iddiası yer aldı.
 
KIZ KARDEŞ YAŞANANLARI ANLATTI
 
Aracın içinde bulunan Cennet Aslan ise olayı şu şekilde anlattı: "Bizi eve bırakmak için ikna etti ve arabaya bindik. Sigara almak için markette durmuştuk. Bu sırada kendi evine götürmek istediğini söyledi. Biz gitmek istemediğimizi söyleyince ablamı çok kötü şekilde dövmeye başladı. Ben kendimi dışarı attım. Ablamı kurtarmaları için etrafa bağırdım, ama kimse yardım etmedi. O pislik bu sırada hala ablama vuruyordu. Ablam araçtan çıkmak için ayaklarını dışarı çıkardı. Bu sırada saçlarından tuttu ve son gaz sürükledi. Sonra ablamı dışarı attı, kapıyı kapatıp bastı gitti. Bu nasıl bir vicdandır Bütün erkekler böyle mi olacak?" dedi.