Cumhurbaşkanı'nın da dinlendiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, "Şuanda bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bakanları,mahkeme kararı olsa dahi dinleyemezsiniz. Bu adamlar Cumhurbaşkanı'nı dinliyor. Şuan açıklama yapmıyorlar. Niye? Başbakanla uğraşıyoruz diyorlar. Verileri depolamışlar vakti saati gelince açıklayacaklar. Bunlar montajcı, dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi. Çete çete örgüt. Bunların terör örgütünden farkı yok." dedi.
İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;


İSTANBUL'UN SOKAKLARINI KARIŞTIRIYOR

Güven ortamını bozmak için tehlikeli girişimler var. Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü durdurmaya çalışanlar var.Ahlaksızca saldırılar başlattılar. Bunların ilki Reyhanlı'da yapıldı. 53 kardeşimizi şehit verdik. Hatay içinden birilerinin de bu alçakla saldırıya katıldıklarını tespit ettik bu ihanet bizi yaraladı. CHP'ye çağrıda bulunduk.CHP'ye bu olayın failler ile hem Esed rejimi ile arasına mesafe koymasını söyledik.

CHP'nin genel müdürünün zalim Esed'e, onun azılı katillerine neden sempati duyduğunu sizler iyi biliyorsunuz. Esed'e destek veren CHP aynı tahrikleri başka şehirlerde de yapıyor. İstanbul sokaklarını, Adıyaman'ı, Malatya'yı karıştırmak için ellerinden geleni yapıyor. Şuanda bu CHP yanına başka müttefiklerde buldu. MHP, BDP, malum medya, bazı işverenler... Bir de Pensilvanya. Kendini nefsini bilmeden kişi alim olmaz. En yakın arkadaşının Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini duydunuz dimi? Telefonlarımızı dinliyormuş İnsanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu?

VAKTİ SAATİ GELİNCE AÇIKLAYACAKLAR

Şuanda bir başbakanı, bir cumhurbaşkanını, bakanları,mahkeme kararı olsa dahi dinleyemezsiniz. Bu adamlar Cumhurbaşkanı'nı dinliyor. Şuan açıklama yapmıyorlar. Niye? Başbakanla uğraşıyoruz diyorlar. Verileri depolamışlar vakti saati gelince açıklayacaklar.