Kanser tedavisi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden 'Oflu İsmail' olarak tanınan 77 yaşındaki İsmail Hacısüleymanoğlu, için Kilyos Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM CENAZEYE AKIN ETTİ

Törene, Hacısüleymanoğlu'nun eşi Kısmet, oğulları Hasan ve Başar Hacısüleymanoğlu, Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, eski Devlet BakanıCavit Çağlar, Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar, Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Necdet Ulucan, Zeynel Abidin Erdem, Eray Kapıcıoğlu, Murat Cevahir, Mehmet Köymen, İsmail Türüt, Metin Şentürk, Hakan Ural'ın da aralarında bulunduğu siyaset, iş ve sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı.

SEDAT PEKER ÇELENK GÖNDERDİ

Törene, Eski bakanlardan Mehmet Ali Yılmaz, Fatih Bucak, Sedat Peker, Nejat Ergin ise çelenk gönderdi.



Hacısüleymanoğlu'nun eşi ve çocukları avluda taziyeleri kabul etti. Cami avlusuna sığmayan kalabalık ise sokağa taştı. Hacısüleymanoğlu'nun cenazesi öğle namazına müteakiben kılınancenaze namazının ardından omuzlara alınarak tekbir eşliğinde cenaze aracına taşındı.

KİLYOS DEDE MEZARLĞINA DEFNEDİLDİ

Törene katılan eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, “İyi bir insandı, İyi bir aile babasıydı. En son hastanede gördüm. Bir ay kadar öncede bize bir ziyafet çekti. Balık yedik birlikte. İyi bir dostu” dedi.

Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise “Allah mekanını cennet etsin. Bir ay önce hastanede beraberdik. Beraber oturduk sohbet ettik”diye konuştu.

Hacısüleymanoğlu daha sonra Kilyos Ağlamış Dede Mezarlığı'nda toprağa verildi.