BODRUM gecelerinde bu ikili konuşuluyor. Bir yanda 2012 yılında eşi Edvina Sponza'dan boşanan Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, diğer yanda ise yine 2012'de eşi Burak Öztarhan'la yollarını ayıran ünlü haber spikeri Nazlı Çelik. 


İkili, hafta sonu Bodrum'daydı.

İKİLİNİN ROMANTİK DANSI

Bodrum'un en gözde mekanlarından Billionaire'de beraber görülen ikili, meraklı bakışların hedefi oldu. Saatler gece 03.00'ü gösterdiğinde ise ikili romantik şekilde dansa başladı.

Çelik, bir ara yanına gelen bir tanıdığına selam vermek için dansı böldü. Herkes ikilinin ilişkisinin boyutunu merak ediyor.

HER İKİSİ DE BOŞANDI

nazli-çelik-ve-kizi-kayra.jpgFiba Holding Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin 2012 yılında eşi Edvina Sponza'dan ayrılmıştı.

Aynı şekilde Nazlı Çelik de 2012 senesinde Burak Öztarhan ile olan evliliğini noktalamıştı. 

1999 yılında tanıştığı işadamı Burak Öztarhan ile 2002 yılında evlenmişti. Nazlı Çelik'in eski eşinden Kayra isminde 6 yaşında bir kızı var. 

ZENGİN AİLE KIZI 

Nazlı Çelik, NTV'nin sahibi Doğuş Holding'in kurucularından ve yönetim kurulu üyesi Yücel Çelik'in kızıdır. Sosyetenin etkin ailelerine mensup olan Nazlı Çelik, muhabirlikten Star ana haber sunuculuğuna tırmanmıştı. 

murat-özyeğin-ve-nazli-çelik.jpg
 
NAZLI ÇELİK KİMDİR? 

1977 senesinde İstanbul'da doğan Nazlı Çelik, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini ise İsviçre'de tamamladı. ABD'nin Boston sehrinde Emerson College'da hem televizyon hem psikoloji alanında eğitim gördü. Türkiye'ye döndükten sonra uzun süre muhabirlik ve programcılık yaptı.

Çelik, 1999 yılında NTV'de medya hayatına başladı. 2002 yılında Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığının davetlisi olarak Beyaz Saray ve Pentagon gezilerini içeren bir eğitim gördü. 2005 yılında Erdoğan Aktaş'la beraber Kenan Işık döneminde Star TV'ye geçti ve 2006 yılından beri Star Haber'i sunuyor.