Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç dün sabah evinde spor yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Koç'un ölüm haberini alan ailesi ve dostları gözyaşları içinde hastaneye akın etti.

Acı haberi doktorları ilk olarak baba Rahmi Koç ve kardeşi Ali Koç ile paylaştı. Baba-oğul aldıkları acı haber ile yıkılırken Ali Koç,ağabeyi Mustafa Koç'un ölüm haberi sonrası üzüntüsünü " Demek ki (alnını göstererek) burada ne yazıyorsa o" şeklindeki sözleri ile dile getirdi.



Mustafa Koç'un kalp krizi geçirdiğini öğrendikten sonra hastaneye akın eden iş dünyasının tanınmış isimleri de ölüm haberi sonrası gözyaşlarına boğuldu.

Mustafa Koç'un ölümü sonrasında en zor görev ise acılı kardeşlere düştü. Genç yaşta abilerini kaybetmenin üzüntüsü ile yıkılan Ali ve Ömer Koç metanetli davranarak anneleri Çiğdem Simavi'ye ölüm haberini verdi. 

Mustafa Koç, Pazar günü Altunizade'deki Marmara İlahiyat Fakültesi  Cami'sinde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından 1996'da ölen dedesi Vehbi Koç'un Zincirlikuyu'daki mezarının yanına defnedilecek.