Ceza yargılamasının sona erdiğini ve suç delili olmayan maktuleye ait eşyaların kendilerine teslim edildiğini ifade eden avukat Epözdemir, "Müvekillerim yaşadığı travmatik ve psikolojik süreç hezeyanlar nedeniyle onlar gelemediler. 
Gelmeleri çok makul ve uygun davranışta olmazdı. 

Hal böyleyken biz özel vekaletname ile başvurduk. Maktulenin böylesine hunharca ve vahşice cinayetin işlendiği anda üzerinde bulunan kıyafetlerini çizmesini bütün üzerindeki kıyafetlerini keza günlüğünü kartvizitlerini teslim aldık an itibarı ile. 

EŞYALAR AİLEYE TESLİM EDİLMEYECEK

Bundan sonrasında ailenin acısı kat be kat katlanıyor. Çok kolay değil. Son derece hunharca ve vahşice bir cinayet. Dolayısıyla sonrasından aile ile yaptığımız fikir alışverişinde bunları kendilerine teslim etmeme noktasında görüş birliğine vardık. Sadece yazılı metaryeller varsa günlü ve kartviziti bunları teslim edeceğiz. Bunların dışında kalan üzerindeki kıyafetleri, çantasını çizmelerini hepsini ortak bi kararla imha edeceğiz ya da naaşına yakın bir yere gömeceğiz. Bu konuda aileden yetki aldık. Kendileriyle görüştük. Böylesinin daha sağlıklı ve makul olabileceği kanaatindeyiz. 

4.5 yıllık sonunda ciddi bir hukuki mücadele götürdük. Her şeye rağmen dik durmaya çalıştık. Sanıklar çok ağır cezalar aldılar. Nihayetinde bugünde sürecin son halkasıydı. Gelip maktuleye ait olan ve manevi mirası olarakta addedilebilecek eşyaları teslim aldık. Bugün aileyle yapacağımız fikir alışverişi sonrasında naaşaına yakın bir yere gömeceğiz yada bir şekilde imha edeceğiz. Yazılı materyalleri kendilerine teslim edeceğiz" diye konuştu. Münevver Karabulut'un olay günü giydiği giysiler ve çizmesi ise kameralara yansıdı. Epözdemir, söz konusu giysileri dün Bakırköy adliyesinden almıştı.