Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!


Muhammed Ali son yolculuğuna uğurlanırken cenazede çocukları ve eşi dikkat çekti. Muhammed Ali gibi çocukları da Müslüman. Son anında da Muhammed Ali için dualar ve ayetler okuyarak vedalaşmışlar. Muhammed Ali'nin kızı Hana Ali ise ünlü boksörün son anlarını anlattı.Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!

BÜTÜN KARDEŞLER TOPLANDI
Amerikan magazin dergisi People'a konuşan Hana Ali, kendisiyle birlikte diğer kardeşlerinin de, babalarının son anında hastanedeki yatağının başucunda toplandıklarını aktardı.
Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!

HEPİMİZ HASTANEDE YANINDAYDIK
"Laila, Rasheda, Maryum, Jamillah, Khaliah, Miya, Muhammed Ali Jr., Asaad Amin ve ben, odada onun başındaydık" diyen Hana Ali, babalarının kendilerini hep dost olarak görmek istediğini söyledi.Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!
BÜTÜN ÇOCUKLARI ELİNİ TUTTU VE...
Ali, "Gözlerine baktık. 'Bütün çocukların arkadaş işte. Bu duyguyu sen bize verdin' dedik" ifadeleriyle, o duygu dolu dakikaları dile getirdi. Hana Ali'nin anlattığına göre, efsanenin son anlarında, bütün çocukları onun elinden ve yüzünden öptüler. Hepsi de ona dokunuyor, elini tutuyor, başını okşuyordu.
Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!

Muhammed Ali'nin eşi ve çocukları Müslaman mı kızı anlattı!
80 MİLYON DOLARLIK MİRAS
Solunum yollarındaki rahatsızlık nedeniyle 74 yaşında yaşama veda eden efsanevi boksör Muhammed Ali geride büyük bir servet bıraktı. Muhammed Ali rahatsızlanıp hastaneye kaldırıldığında boksörün tüm çocukları ülkenin farklı yerlerinden kalkıp babalarına destek olmak için hastaneye koştu. Şimdi tüm dünya kardeşler arasındaki bu birliğin cenazeden sonra devam edip etmeyeceğini merak ediyor? Zira ortada 80 milyon dolarlık bir miras bulunuyor...