MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde, çeyiz almaya giden köylülerin içinde bulunduğu kamyonet uçuruma yuvarlandı, 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.
Bodrum’a bağlı Armutçuk Köyü’nde yaşayan Erol Kemer (24) bir süre önce gönlünü kaptırdığı komşu Yukarı Mazı Köyü’nden Canan Kemer (19) ile nikahlandı. Erol Kemer’in yakınları bugün saat 12.00 sıralarında çeyiz almak için akrabaları Akif Kemer’in (37) kullandığı 09 LH 665 plakalı kamyonetle Yukarı Mazı Köyü’ne gitmek üzere yola çıktı. Yukarı Mazı Köyü yakınlarına geldiklerinde Kemer, dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.
Kazada, kamyonette bulunan Ahmet Demir (37), eşi Ayşen Demir (32), Mensure Demir (68), Gökhan Kemer (3), Sudenaz Demir (2) ve sürücü Arif Kemer yaralandı. Yaralılar, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından kamyonetten çıkartıldı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredekilerinde yardımıyla yola kadar taşınan yaralılardan Mensure ve Ayşen Demir Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi’ne, diğerleri ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralılardan Ahmet ve Arif Kemer’in durumlarının ciddiyeti koruduğu bildirildi. Kazayı haber alan Kemer ve Demir Aileleri’nin yakınları hastaneye akın etti.
Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.