AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medyada dolaşan ve kendisinin söylediği iddia edilen ''Anıtkabir yıkılmalıdır'' sözlerini yalanladı. Metiner, ' "Anıtkabir yıkılmalıdır" dediğimi iddia edenleri ispata davet ediyorum. Böyle bir lafım yok.'' dedi.
''BUNLAR ÜLKEYE KÖTÜLÜK YAPIYOR''

CRI Türk'te gündeme ilişkin soruları cevaplandıran AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, Evet'e saygı duymayanların demokrasiye saygılarının olmadığını belirterek, "Referandum bitti. Milli irade tecelli etti ama hala Türkiye'yi referandum sürecinde tutmak isteyen siyasi partiler ve çevreler var. Bunlar ülkeye kötülük yapıyor. Ben 15 Temmuz'da kendini ölmüş sayan bir insanım. Yaşadıklarım Allah'ın bir lütfu. Siyasi beklenti içinde konuşan biri değilim yüreğimin sesiyle konuşan biriyim.'' dedi.
''İSPATA DAVET EDİYORUM''

Sosyal medyada dolaşan ''Anıtkabir yıkılmalıdır'' sözlerinin kendisine ait olmadığını belirterek sert tepki gösteren Metiner, ''Atatürk ile ilgili bir alıp vermediğim yok, bir düşmanlığım da yok. Sosyal medyada dolaşan "Anıtkabir yıkılmalıdır" dediğimi iddia edenleri ispata davet ediyorum. Böyle bir lafım yok.'' dedi