MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, kendisini FETÖ ile bağlantılı olduğunu iddia edev Avukat Cüneyt Toroman'a canlı yayına bağlanıp zehir zemberek sözlerle tepki gösterdi.

Meral Akşener'den FETÖ'cü Olduğunu İddialarına Canlı Yayında Sert Tepki
CNN Türk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunup yönettiği Türkiye'nin Gündemi programında 15 Temmuz darbe girişimi ve Türkiye'de FETÖ'nün etkinliği tartışılıyordu. Programın konuklarından Avukat Cüneyt Toroman konuşması esnasında Meral Akşener'in de FETÖ ile ilişkili olduğuna yönelik iddialarda bulundu.
ZEHİR ZEMBEREK SÖZLERLE YÜKLENDİ
Didem Arslan Yılmaz ise Cüney Toraman'ı bu konuda uyarıp, Akşener'in daha önce yaptığı bir programda bu iddiaları kesin bir dille reddettiğini söyledi. Ancak Toraman iddialarının arkasında durdu. Bunun üzerine Meral Akşener canlı yayına bağlanıp Cüneyt Toramanüzerinden adeta kendisiyle ilgili FETÖ'cü olduğu iddialarını dile getirenlere zehir zemberek sözlerle yüklendi.
ATTIĞI TWEET'İ HATIRLATTI
Akşener, darbe gecesi darbeye karşı tweet attığını, pazar günü darbede şehit olanların cenazesine katıldığını ve FETÖ'de dahil herhangi bir dini kimlikli yapıyla bağlıntılı olmadığını söyleyip Toroman'a sert sözlerle yüklendi.
"BUNLAR TİRİM TİRİM TİTRERKEN BEN DARBEYE KARŞI ÇIKTIM"
Akşener Toroman'ı kast ederek, 28 Şubat'taki darbeye karşı tavrına atıfta bulunup, "Koskoca avukat beni FETÖ'cülükle itham ediyor. Bunlar darbeden tirim tirim titrediği zaman ben darbeye kaşı çıkmış bir insanım." dedi.
"BUNDAN SONRA SESSİZ KALMAYACAK"
Sözlerine devam eden Akşener, Toraman'ı kendisiyle ilgili iddiaları doğrulayamadığı taktir de şerefsizlikle itham etti. Ve bundan sonra bu iddialara karşı bundan sonra sessiz kalmayacağını söyledi.