Mehmet Görmez, "Bu hunharca katliamı gerçekleştirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir. Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Görmez, yazılı açıklamasında, akşam saatlerinde gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Görmez, şunları kaydetti:

"İnsana, hayata ve huzura kasteden zalimler ve katiller güruhu çok iyi bilmelidirler ki, Allah'ın adaletinden asla kaçamayacaklardır. Allah, zalimlerden bu hain saldırının hesabını er ya da geç mutlaka soracaktır. Bu hunharca katliamı gerçekleştirenleri ahirette can yakıcı bir azap beklemektedir. Allah, masum canların intikamını mutlaka alacaktır. Allah mazlumlarla beraberdir. Zalimler bu dünyada da ahirette de hüsrana uğrayacaklardır. Cenab-ı Allah bu saldırıda hayatlarını kaybeden masum kardeşlerimizi engin rahmet-i Rahmanıyla karşılasın, yaralarımıza derman olsun, millet olarak sabır ve tahammül gücü zorlanan gönüllerimizi onarsın. Milletimizin başı sağolsun.