15 Temmuz darbe gecesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırıp 2 polisi şehit ettikten sonra kaçan özel karma timden 3'ü yol kontrolü sırasında Çetibeli mevkiinde yakalandı.
ÖZEL KARMA TİMDEN
15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otel saldırı girişiminde bulunan ve firari olan 19 askerden 3'ü Marmaris'teki Çetlibeli Jandarma kontrol noktasının 3 kilometre uzağında dağlık alanda yakalandı.
HELİKOPTER SEVK EDİLDİ
Bölgeye firari askerlerin alınması için helikopter sevk edildi.
İSİMLER BELLİ OLDU
Yakalanan askerlerin Binbaşı Taner Berber, Astusay İlyas Yaşar ve astsubay Gökhan Güçlü olduğu belirtildi.

HAVA, KARA VE DENİZDE ABLUKA
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için başlatılan arama çalışmaları hava, deniz ve karadan sürdürülüyor.Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığından özel yetiştirilmiş, tamamı rütbelilerden oluşan askerler, ormanlık alanlarda, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı denizde ve koylarda, Marmaris Emniyet Müdürlüğü de şehir merkezinde aralıksız arama yapıyor.Marmaris Emniyet Müdürlüğü tüm birimleri ile şehir giriş ve çıkışlarında bütün araçları tek tek arayarak, kimlik kontrolü yaparken, ara sokaklar, meydanlar ve sahillerde de arama ve bilgi alma faaliyetlerine devam ediyor. Sokak ve meydanlardaki vatandaşlara, aranan kişilerin fotoğraflarını gösteren polisler, darbeci askerleri soruyor. Sahillerde güneşlenen vatandaşlara da aranan darbeci teröristlerin fotoğraflarını göstererek, bilgi almaya çalışan emniyet güçleri, şüpheli gördükleri kişilerin GBT sorgulamasını gerçekleştiriyor.