Malatya'da merkez Yeni Camii’nin ikinci katındaki bayanlar bölümünde ikindi namazı esnasında 26 yaşındaki genç kadın, bileğini keserek ve fare zehri içerek intihar girişiminde bulundu. Genç kadını kanlar içinde camiye gelenler buldu.

BİLEĞİNDEN KANLAR AKIYORDU

Olay, ikindi namazı esnasında merkez Yeni Camii’nin ikinci katındaki bayanlar bölümünde meydana geldi. İkindi namazı için ezanın okunması ile birlikte camiye namaz kılmaya giden kadınlar, baygın vaziyette gördükleri M.B.’yi (26) kaldırmak istedi. Baygın vaziyette duran ve bileğinden kanlar akan genç kadının intihara teşebbüs ettiğini anlayan bayanlar durumu polise ihbar etti.

FARE ZEHRİ İÇTİĞİ DE TESPİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine 112 acil servis ambulansı ile çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Cami içinde cemaat namaz kılarken, 112 sağlık ekipleri de genç bayana ilk müdahaleyi yaptı. Yapılan ilk incelemede M.B.’nin bileğini kestiği ve fare zehri içtiği tespit edildi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ekipleri olay yerinde fare zehri kutusunu da bularak delil olarak sakladı. İlk müdahalenin ardından sedyeye konan M.B., ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor