Şarkıcı Nihat Doğan'ın katıldığı bir programdaki iddiaları ortalığı karıştırdı. Doğan,Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun FETÖ'cü kimliği ile ön plana çıkan ve ailesini reddederek soyadını Gülen olarak değiştireceğini ileri süren Enes Kanter'e verdiği sözü paylaştı. Doğan'ın iddiasına göre Mahmut Uslu, Ülker Arena Salonu'na Enes Kanter'in adını vermek istemiş.

İşe o açıklamaya Fenerbahçe cephesinden Spor Kulübü Genel Sekreteri ve Basın SözcüsüMahmut Uslu'dan gelen cevap:
"SAÇMA SAPAN VE YALAN"

"Nihat Doğan isimli şahıs, Beyaz TV'de yayınlanan bir programda şahsımla ilgili gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan, saçma sapan ve yalan iddialarda bulunmuştur.

Kendi mensubu olduğu camia tarafından bile ciddiye alınmayan ve dışlanan, mevcut ortamdan olabildiğince nemalanmaya çalışan, kamuoyu nezdinde hiçbir ciddiyet sahibi olmayan bir şahsın söyledikleri her ne kadar tarafımdan da ciddiye alınmasa da, kamuoyuna olan sorumluluklarımdan ötürü bu açıklamayı yapmayı uygun görüyorum.
"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLAMIŞTIR"

Bu şahsın iddiaları tamamıyla yalandır. Kim olduğumu bilmeden, her ne şekilde olursa olsun sırf gündemde kalarak varlığını sürdürmeye çalışan bu şahsın iftiraları bu noktadan sonra yargı makamlarının gündemidir ve hukuki süreç başlamıştır.
"REYTİNG UĞRUNA..."

Ayrıca, sırf reyting uğruna, insanlara iftira ve hakaretler saçarak gündemde kalmayı yaşam tarzı edinmiş bir şahsı ekranlarına çıkararak, toplumumuzun birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu şu günlerde bile nefret duygusunun ön plana çıkmasını sağlayan Beyaz TV ve yöneticileri de, bu ve bu gibi şahısların popülarite kazanmasında en büyük pay sahipleridir.

Kamuoyuna saygıyla sunarım."