Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, darbeci general Semih Terzi'yi vurup darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in evine taziye ziyaretinde bulundu.  
 
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler kahraman Astsubay Ömer Halisdemir'in Etimesgut'taki evine taziye ziyaretinde bulundu.



Akar ve kuvvet komutanlarını çok sayıda vatandaş alkışlar eşliğinde karşıladı. Ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Akar ve kuvvet komutanlarının taziye evinden çıkmasının ardından vatandaşlar "şehitler ölmez vatan bölünmez", "dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları attı. Akar, "Başımız sağolsun, hepimizin başı sağolsun" dedi.
 
Bir vatandaş FETÖ liderinin posterini yırttı
 
Akar'ın makam aracına binmesi esnasında sağır ve dilsiz olan bir vatandaş FETÖ terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in resminin olduğu posteri yırttı