Kılıçdaroğlu İlk Kez AK Parti Genel Merkezi'ne Gitti, Başbakan'la Görüştü
Başbakan Binali Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi. Her iki tarafın gündemindeki en kritik madde 'Kanun Hükmünde Kararnameler'di. Öte yandan bu randevuyla CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez AK Parti Genel Merkezi'ne gitmiş oldu. Saat 10.00'da başlayan görüşme, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

BİNALİ YILDIRIM KAPIDA KARŞILADI, GÖRÜŞME SONRASI ARACINA KADAR UĞURLADI

Yıldırım, Genel Merkez'e gelen Kılıçdaroğlu'nu protokol kapısında karşıladı. Yıldırım ve Kılıçdaroğlu arasında saat 10.00'da başlayan görüşme, yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü.

Görüşmenin ardından Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nu makam aracına kadar uğurladı.

NELER GÖRÜŞÜLDÜ?

Başbakan Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun görüşmesinde, mini anayasa değişikliği konusundaki çalışmalar değerlendirilerek bu çalışmaların bir an önce uzlaşma ile sonuçlandırılması konusunda ortak görüşün benimsendiği bildirildi.

Görüşmede ayrıca, Fethullahçı Terör Örgütü soruşturması ele alındı. Yıldırım görüşmede, bu konuda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Başbakan Yıldırım, terörle mücadele konularının yanı sıra Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanı Harekatıyla ilgili de Kılıçdaroğlu'na bilgi verdi.

BAŞBAKAN BAHÇELİ'DEN DE RANDEVU TALEP ETTİ

Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den bugün için randevu talep etti.

CEVAP YARIN

MHP ise, Başbakan'ın randevu talebine yanıtını yarın yapılacak anayasa toplantısı sonrası verecek.