Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de bulunan bir hayvanat bahçesinde etrafı yüksek duvarlarla çevrili beyaz kaplanın bulunduğu bölgeye giren bir genç, kaplanın saldırısı sonucu hayatını kaybetti. O anlar amatör kameralar tarafından kaydedildi.


Hindistan’daki bir hayvanat bahçesinde yaşanan olay beyaz kaplanın ne kadar vahşi ve yırtıcı bir hayvan olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi. Yeni Delhi’deki hayvanat bahçesinde beyaz kaplanın tutulduğu etrafı yüksek duvarlarla çevrili bölgeye giren bir şahıs, kaplanın saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

RUHSAL BOZUKLUK NEDENİYLE TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ

Hayvanat bahçesinin yöneticisi Riaz Han yaptığı açıklamada, Hintli gencin kaplanın bulunduğu bölgeye düştüğünü söyledi. Görgü şahitleri ise Hintli gencin yüksek duvarlardan önce bulunan kısa çitleri aşarak etrafı 5 metre yüksekliğindeki duvarlarla çevrili kaplanın yaşam alanına düştüğünü söyledi. Daha önce çıkan haberlerde gencin öğrenci olduğu açıklanırken, Yeni Delhi polisi gencin 20 yaşında bir fabrika işçisi olduğunu söyledi.

Hintli gencin ailesinin polise verdiği bilgiye göre ise işçi gencin daha önce ruhsal bozukluk nedeniyle tedavi gördüğü açıklandı.

UZAKLAŞTIRMAK İÇİN EL HAREKETLERİ YAPTI AMA...

Hayvanat bahçesindeki ziyaretçiler tarafından kaydedilen görüntülerde ise gencin kaplanın bulunduğu bölgeye düştükten sonraki anlar yer alıyor. Genci köşeye sıkıştıran kaplanın bir süre gencin gözlemlediği ve kokladığı görülüyor. Sırtını yüksek duvarlara dayayarak çömelen gencin de karşısındaki kaplanı uzaklaştırmak için el hareketleri yaptığı görülüyor.

KAPLAN ENSESİNDEN KAPTIĞI GİBİ...

Kaplanın dikkatini başka yöne çekmek için ise olayı gören hayvanat bahçesi ziyaretçilerinin kaplana taş attıkları ve ses çıkardıkları görülüyor. Bunun üzerine huysuzlanan kaplanın Hintli genci ensesinden ısırarak inine doğru götürdüğü görülüyor. Olay yerine gelen hayvanat bahçesi görevlileri ve Hint polisi kaplanın genci öldürmesine engel olamıyor.