Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları, Kuzey Irak’ta PKK’nın ana karargânının bulunduğu Kandilbölgesindeki hedeflere aralıksız bomba yağdırıyor. Son açıklanan rakamlara göre 2 binin üzerinde terörist bu operasyonlarda öldürüldü.

KANDİL'DE BÜYÜK PANİK

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar örgütün belini kırdı. Örgütte yaşanan panik telsiz konuşmalarına da yansıdı. Örgütün Kandildeki elebaşı Murat Karayılan geçtiğimiz günlerde Suriye'ye kaydırdığı PYD'li teröristlerine geri dönün çağrısı yapmıştı. 

KANDİL ARTIK GÜVENLİ DEĞİL

İstihbarat raporlarına göre, Kandil'de artık barınamayacaklarını anlayan Karayılan ağır darbe almış ve yok olmak üzere olan örgütü ayakta tutabilmek için Türkiye dışında bulunan teröristlere Suriye'ye geçmeleri ve PYD'ye katılmaları talimatı verdi. Türkiye sınırları içindeki elamanlara ise tuzaklı saldırılarda bulunmaları ve gerekirse ölmeleri talimatını verdiği ortaya çıktı.

PYD İÇİNDE TEKRAR GÜÇ BULMAYA ÇALIŞACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu da ABD’nin terör örgütü olarak görmediğiPYD’nin Kandil’den beslendiğine dikkat çekmişti. Kuzey Irak'tan kaçan örgüt elemanları ise şimdi PYD içinde 'Mola' verecek. Almanya ve ABD'nin silahlarını sırtlayan ve uluslararası desteği alan teröristler tekrar Türkiye'de kan dökmeye devam edecek.Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı savaş uçakları, Kuzey Irak’ta PKK’nın ana karargânının bulunduğu Kandilbölgesindeki hedeflere aralıksız bomba yağdırıyor. Son açıklanan rakamlara göre 2 binin üzerinde terörist bu operasyonlarda öldürüldü.