minibüs

Darıca ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde meydana gelen olayda,  Doktor Zeki Acar Caddesi üzerinde seyir halinde olan 41 P plakalı minibüs, karşı yönden gelen ve Sevda sokağa girmek isteyen bir otomobille kafa kafaya çarpıştı.

MİNİBÜS 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle minibüs sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarında annesiyle birlikte yürüyen 3 yaşındaki V.A.'ya çarptı. Güvenlik kameralarının saniye saniye kaybettiği olayda, minibüsün çarpmasıyla minik kız savrularak kaldırıma düştü.. Çocuğunun kanlar içinde yerde olduğu gören anne, çocuğunu kolundan tutarak hızla kenara alıyor.

MİNİBÜSÜN KALDIRIMDAKİ DİREĞE ÇARPMASI FACİAYI ÖNLEDİ

Minibüsün kaldırımda bulunan direğe çarparak durması daha büyük bir faciayı önlerken, biri bebek arabasında diğeri de annesinin yanında yürüyen iki çocuk ise kaza anından saniyeler önce oradan geçerek kazadan kurtuluyor. Kazaya şahit olan çevredeki esnaf ise, hızla olay yerine koşarak anneye yardım etmeye çalışıyor. Anne, çocuğu içeri bıraktıktan sonra ise, tekrar kaza yerine gelerek sürücüye tepki gösteriyor.

SAĞ AYAĞI KOPTU

Çevredeki vatandaşları müdahalesiyle hastaneye kaldırılan V.A.'nın sağ ayağının koptuğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Yapılan müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücüler olay yerinde gözaltına alınırken, çevredeki vatandaşlar, cadde üzerinde trafik ışığı olmamasına ise tepki gösterdi.