Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel damadı Cemil Karanfil tarafından öldürüldü. Medya dünyasını sarsan son dakika habere göre Kadir Demirel'in eşi Esma Demirel de ağır yaralı.

Medya dünyası Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in başına gelen şok olayla sarsıldı. Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel evinde bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısı ise Kadir Demirel'in damadı çıktı. 

İstanbul Başakşehir'deki korkunç olayın ayrıntıları herkesi sarstı. Kadir Demirel'in damadı Cemil Karanfil önce kayınpederini ardından da kayınvalidesini bıçakladı. Kadir Demirel damadının saldırısı sonucu yaşamını yitirirken eşi Esma Demirel de yaralandı. Esma Demirel'in ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı bilgisi geldi. Damat Cemil Karanfil'in dehşete düşüren cinayetleri neden işlediği henüz bilinmiyor.

Kadir Demirel Cumhurbaşkaın Erdoğan'ın geçen hafta Brüksel'e yaptığı ziyaret sırasında onun uçağında böyle görüntülenmişti. Geziyi izleyin İnternethaber Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık, Kadir Demirel için gezinin en sakin ismi yorumunu yapmıştı. 

KadirDemirel'in acı kaybı dolayısıyla Akit gazetesindeki mesai arkadaşları şokta.

Kadir Demirel kimdir : Yeni Akit Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni olan Kadir Demirel 1961 yılında Niğde’de doğdu. İlkokulu Kayseri’nin Yeşilhisar kazasında, İmam-Hatip Lisesini Niğde’de, üniversiteyi de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Fakültedeyken Milli Gazete’de işe başlayan Kadir Demirel, 5 yılı aşkın bir süre Milli Gazete’de çalıştıktan sonra Sabah’a geçti ve oradan askere gitti.

Askerlik dönüşü Zaman Gazetesi’nde işe başlayan Kadir Demirel, politika editörlüğü, Avrupa yayın sorumluluğu, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve gazetelerinin yayımlanmasında öncülük etti. 1998 yılında Moskova Zaman’da Genel Yayın Yönetmenliği yapan Kadir Demirel, 2000 yılında Zaman’dan ayrılıp Yeni Şafak Gazetesi’ne geçti. 5 yılı aşkın süre Yazı İşleri Koordinatörü yapan Kadir Demirel, 8 yıl da Bölge Haberleri Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Kasımı’nda Yeni Şafak’tan ayrılan Kadir Demirel, aynı ay içinde Yeni Akit’te Yazı İşleri ve Yayın kurulu Üyesi olarak göreve başladı. Kadir Demirel,14 Mart 2016’da ise Yeni Akit’te Genel Yayın Yönetmeni oldu.