Kaçak Göçmenin Macerası Mutlu Sona Ulaştı
Belki savaş mağduru, belki de daha iyi bir gelecek umuduyla ölümü göze alarak yollara düşen milyonlarca kaçak göçmenden birinin macerası en azından şimdilik 'mutlu son'la noktalandı. O anlar, olaya tanık olan bir yolcunun cep telefonu kamerasına işte böyle yansıdı.
Lonra'nın kuzeyindeki A1 otoyolunda seyreden bir aracın yolcuları, hemen önlerinde giden bir TIR'ın dorse örtüsünün aniden kesilip yırtılmasıyla, ortaya görünüşünden Ortadoğulu olduğu tahmin edilen bir genç çıkıverdiğini gördü.
CEP TELEFONUYLA KAYDETTİLER

Yolculardan biri bu görüntü üzerine hemen cep telefonu kamerasına sarılırken, diğer yolcular da Polonya plakalı TIR'ın olan bitenlerden habersiz şoförünü uyarmaya çalıştı. Ancak İngilizce bilmediği anlaşılan şoför yoluna devam etti.
ARAÇTAN YOLA FIRLADI
Bu arada kaçak mülteci artık hedefine vardığına karar vererek ve bir ara TIR'ın yavaşlamasını fırsat bilerek yola atladıktan sonra, diğer sürücülerin şaşkın bakışları arasında gözden kayboldu. Böylece en azından bir kaçak mültecinin muhtemelen binlerce kilometrelik macerası şimdilik de olsa mutlu sonla noktalanıverdi.