İzmir'de Okullar Tatil Mi. Sivas'ta kar yağışı devam ediyor mu? 11 Ocak 2017 Çarşamba Günü okullar tatil olacak mı? İzmir'de kar yağışı ile ilgili olarak en çok bu merak ediliyor. Veliler ve öğrenciler kar tatili var mı yok mu bunu öğrenmek istiyorlar. İşte İzmir'de yaşanan kar yağışı ile ilgili son durum.
İzmir'de 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi
İzmir'de kar yağışının devam etmesi sonucu 11 Ocak Çarşamba günü okullar tatil edildi.
İZMİR-MANİSA ARASINDA YOĞUN KAR YAĞIŞI
İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli rampasında yoğun kar yağışı devam ederken karayolları ekipleri yolun kapanmaması için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yurt genelinde devam eden kar yağışı, İzmir-Manisa arasında da gece saatlerinde başladı. Tipi şeklinde devam eden yoğun kar yağışı, İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli rampasında yolu kapanma noktasına getirdi. Karayollarına bağlı tuzlama ve kürüme ekipleri, aralıksız çalışarak yolun kapanmaması için mücadele ediyor.
İzmir'den Manisa'ya giden sürücülerden Şafak Özcan, yol kenarına çektiği aracına zincir taktı. Yolların karla kaplanmaya başladığını söyleyen Özcan, ''Önlemimi önceden alıp, yolda kalmadan önce zincirimi takıyorum'' dedi. Bir diğer sürücü Hamza Çelik ise yolun kenarına aracını bırakarak yanındaki arkadaşı ile karın keyfini çıkarıp fotoğraf çektirdi.
Şu an itibari ile İzmir-Manisa karayolu açık durumdayken yoğun kar yağışı devam ediyor.
Kent merkezine de kar yağdı
Öte yandan, İzmir'de gece başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışı kent merkezinde de görülürken güne kar yağışı ile başlayan İzmirliler, kar sevinci yaşadı.
İZMİR'DE KAR TATİLİ VAR MI? VALİLİK TATİL AÇIKLAMASI YAPTI MI?

İzmir'de yarın (10 Ocak Salı) okullar tatil mi? İzmir Valiliği tarafından yapılan açıklamaları ve son dakika gelişmelerini haberimizden görebilirsiniz.
İzmir'in Karaburun ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın okullarda eğitim öğretime ara verildi.
İzmir Çeşme'de kar sevinci
İzmir'in ünlü turistik ilçesi Çeşme'de, haftanın ilk gününe uyananlar, çatılarda, araç üstlerinde gördükleri karla sevince boğuldu.
Ülkenin birçok bölgesinde kar, sıkıntı yaşanmasına neden olurken, çok ender kar görülen Çeşme'de sevinç yaşandı. Hafta sonunu Çeşme'den 20 kilometre uzakta kar keyfi yaşayarak geçiren Çeşmeliler, haftanın ilk gününe ise kar sürpriziyle uyandı. Sabaha karşı yağan ve araçların üzerinde, çatılarda ve yazlık kafelerin masalarının üzerinde oluşan ince kar tabakası, Çeşmeliler'in güne ve haftaya keyifli başlamasına neden oldu. Araçların üzerinde biriken ince kar tabakası ile sabahın erken saatlerinde kartopu oynayan gençlerin keyfi ise izleyenleri gülümsetti. Çeşme Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliği önündeki masa ve bankta biriken kar, polis memurlarınca üç kardan adama dönüştü. Polis memurları, yaptıkları küçük kardan adamlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kara hasret bazı Çeşmeliler, de yüksek kesimlerde yaptıkları kardan adamları arabalarının üzerinde taşıyarak evlerine kadar getirdi.

KAR YAĞIŞI TÜM YURTTA YOLLARI KAPATTI!
Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta kar yağışı nedeniyle bin 86 köy yolu ulaşıma kapandı
Sinop, Kastamonu, Çorum, Amasya ve Tokat'ta bin 86 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.
Sinop İl Özel İdaresi yetkililerinden alınan bilgiye göre, il genelinde devam eden kar yağışı sebebiyle Ayancık'ta 60, Boyabat'ta 50, Durağan'da 26, Erfelek'te 42, Saraydüzü'nde 20 ve Türkeli ilçesinde 30 köy yolu ulaşıma kapandı.
Ekiplerce kapalı bulunan yolları ulaşıma açmak için kar temizleme çalışması başlatıldı.
Erfelek ve Boyabat ilçelerinin kent merkezi ile ulaşımını sağlayan karayolu üzerinde emniyet ve jandarma ekiplerince denetimler yapılarak, trafik kontrollü olarak veriliyor.
Kar yağışı nedeniyle Kastamonu'da 87, Çorum'da 300, Tokat'ta 351 ve Amasya'da 120 köy yolu kapalı bulunuyor.
Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerince kapanan yollarda kar temizleme çalışması yapılıyor.