Beyoğlu Bolahenk sokağında bir çınar ağacı sabah saatlerinde park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağacın devrilmesiyle otomobilde hasar oluştu. Olayı gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri motorlu testereyle yola devrilen çınar ağacının önce dallarını kesti. Devrilen ağaç, motorlu testere yardımıyla parçalara ayrıldı. Bu sırada motorlu testere ağaca sıkıştı. Motorlu testere itfaiye ekiplerinin uğraşı sonucu baltayla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Araç sahibinin kim olduğu bilinmezken, bir süre kapalı kalan yol ağacın kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Alışveriş için sokakta bulunan markete geldiğini ifade eden Çağlar Çobanoğlu, “Bir baktım ağaç devrilmiş. Ağacın 1,5 saat önce devrildiğini bana söylediler. Belediye ya da Beyaz Masayı aradınız mı diye söyleyince aradıklarını söylediler ama gelen olmamış. ‘İtfaiye arandı mı’ dedim aranmadı dediler. Ben itfaiyeyi aradım. Onlar 10 dakika içerisinde geldi kapanan yolu açtı. Herhangi bir can kaybı yok. Sadece bir araç hasar gördü” dedi.