Lady Gaga konserinde dikkat çeken kıyafetler
Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti. ‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da. Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

Gaga, bu akşam Maslak'taki İTÜ Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Yoğun ilginin beklendiği konsere saatler öncesinde gelenler, biletlerini görevlilere göstererek alana girebiliyor.

DİKKAT!

Metro’nun Seyrantepe aktarma bölümü çalışmadığı için 21.45'te başlayacak maça metro ile gelecek tüm Galatasaray taraftarları İTÜ Ayazağa istasyonunda inerek stada otobüslerle taşınacak. Dolayısıyla İTÜ’de zaten konser kalabalığı varken binlerce maç seyircisi de İTÜ metro istasyonu çıkışında birikmiş olacak.

YOLA DİKKAT

Lady Gaga konserinin yapılacağı İTÜ Stadyumu ile Galatasaray'ın şampiyonlar ligimaçına çıkacağı TT Arena Stadı birbirine çok yakın. İki büyük organizasyonun aynı gün ve hemen hemen aynı saatlerde denk gelmesinin bölgedeki trafiği olumsuz etkiliyor Şu anda Maslak civarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. TEM Kemerburgaz ayrımından Seyrantepe yönünde FSM Köprüsüne kadar trafikte yoğunluk görülüyor.



TT Arena ve İTÜ Stadyumu birbirine yaklaşık 2,5 km uzaklıkta