Apple, parmak izi tanıyan 3’üncü nesil iPad Mini 3, 1169 TL ve 6.1 milimetre inceliğe sahip iPad Air 2 ‘yi 1449 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de ekim ayı sonunda satışa sunuyor.
Apple iPhone 6 tanıtımından yaklaşık 1 ay sonra yeni iPad, ve masaüstü bilgisayar serisinin duyurusunu yaptı. Parmak izi tanıyan, 6.1 milimetre inceliğe sahip iPad Air 16 GB, WiFi modeli 1449 TL, 16 GB, WiFi iPad Mini 3 ise 1169 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuluyor. iPad Air 2'nin arka yüzündeki kamera 8 megapiksel çözünürlüğe ulaşırken A8x işlemci kullanıyor.

 iPAD ARTIK PARMAK İZİ TANIYOR


3 kuşak iPad Mini ve iPad Air2 parmak izi okuma teknolojisi Touch ID ile tanışırken, Apple'ın mobil ödeme sistemi Apple Pay tabletlerde de kullanılmaya başlayacak. Apple Berlin ve SanFrancisco'da eş zamanlı olarak düzenlediği basın toplantısında dizüstü bilgisayarda şarjı unutturacak ve retina ekran kalitesindeki MacBook Air serisini de tanıttı. 225 milyon iPad satıldığını açıklayan Apple CEO'su Tim Cook 9 ayda 70 milyon satarak en çok satan tüketici ürünü olduğunu açıkladı.
APPLE iMAC 5K RETINA EKRAN


Apple iMac serisinde 5K retina ekran teknolojisine sahip yeni ürününü de açıkladı. En büyük ekrana sahip 27 inç 5K retina ekrana sahip iMac

7299 TL'den satışa sunulacak. Mac Mini ailesi de güncellenirken, 1499 TL'den başlayan fiyatlarla vitrine çıkıyor. Bu ürünler bugünden itibaren ABD'de satışa sunulacağı açıklandı.