Vatan Caddesi'nde bir tank içinde askeri kamuflajlı olarak yakalanan ve cezaevine gönderilen İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı'nın intihar ettiği iddia edildi.

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, Vatan Caddesi'ne gelen bir tank içerisinde sivil polis ekipleri tarafından üzerinde asker üniformasıyla yakalanarak tutuklandı. Mithat Aynacı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü detaylı olarak bildiği iddiasıyla ele geçirmek isteyen askerler arasında bulunduğu bildirildi.

FETÖ İTİRAFÇILARINI İNFAZ EDİYOR

Askeri tankın içinden çıkarak darbede FETÖ'nün rolünün en net kanıtı olan eski emniyet müdürünün "intihar" etmediği FETÖ tarafından konuşmasın ve itirafçı olmasın diye infaz edildiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu nedenle cezaevlerinin FETÖ'nün yeni eylemlerinin merkezi olmaması için, tüm infaz koruma memurları, cezaevi çalışanları üzerinde ciddi araştırma gerekiyor.

FETÖ belli ki cezaevlerinde gardiyanlar ve cezaevi yetkilileri üzerinden itirafçı olmasından rahatsız olduğu isimleri öldürtüyor.

Cezaevi yemekhanelerinden, dış tedarikçilerine kadar ciddi bir FETÖ soruşturması olmazsa, FETÖ'cü teröristlerin cezaevinden kaçırılmasına kadar giden eylemlerden endişe ediliyor.

FETÖ AVUKATLARI TARAFINDAN TEHDİT EDİLİYOR

Tutuklanan FETÖ üyelerinin teker teker FETÖ avukatları tarafından üstü kapalı olarak tehdit edildiği iddia ediliyor. "Konuşursan içeride seni koruyamayız" şeklinde ifadelerle "itirafçı olursan seni öldürürüz" tehditleri savuran FETÖ avukatlarının Fetullahçı İnfaz Koruma Memurları'nı harekete geçirmesinden endişe ediliyor. Tutuklu yakınları cezaevlerindeki intihar olaylarının FETÖ infazı olmasından endişe ediyor.