Selvi, Merasim Sokak'taki canlı bomba eylemini gerçekleştiren Salih Neccar ile Kızılay'daki canlı bomba Seher Çağla Demir'in aynı kampta eğitim aldıkları ile ilgili önemli bir bilgiyi köşesine taşıdı.

Selvi, Salih Neccar ile Seher Çağla Demir'in 3 Kasım-7 Aralık 2015 tarihleri arasında Kobani ile Kamışlı arasındakiPKK kampında eğitim aldığını yazdı.

Selvi'nin yazısındaki çarpıcı detaylar:

Kızılay'daki eylemi organize ettiği gerekçesiyle aranan Vahit K'dan başka önemli bir isim daha var. O da Seher Çağla Demir'in PKK'ya katılmasını sağlayan kişi. Seher Çağla Demir'in Tekirdağ'daki ailesine gelen kargoda kartviziti çıkan İ.C'nin, Kızılay'daki patlamayla ilgisi araştırılıyor.

Kızılay'daki canlı bomba eylemiyle ilgili gri noktalar ve hala aranan kilit isimler var.
Ama bir bilgi var ki çok önemli. Merasim Sokak'taki canlı bomba eylemini gerçekleştiren Salih Neccar ile Kızılay'daki canlı bomba Seher Çağla Demir'in yolları bir yerde kesişiyor.

AYNI KAMPTA EĞİTİM ALDILAR

İki canlı bombanın yolu nerede kesişir? Terör kampında. İki canlı bomba bir süre aynı kampta kalmışlar. Hem de canlı bomba eylemini gerçekleştirmek için Türkiye'ye giriş yapmadan kısa bir süre önce. Salih Neccar ile Seher Çağla Demir'in 3 Kasım-7 Aralık 2015 tarihleri arasında aynı kampta kaldıkları tespit edildi. Suriye'de Kobani ile Kamışlı arasındaki kampın girişinde, “Tabura Ş. Serkan” yazıyor.

PKK MİLİTANLARI MLKP'YE EĞİTİM VERİYOR

Bir süredir Kobani'de PKK-PYD'nin kontrolündeki bölgede MLKP'ye ait kamplar olduğunu yazıyorum. Buradaki kamplarda eğitilen teröristler zaman zaman Suriye'deki iç savaşta çatışmalara girerek pratik yapıyorlar. Sonra bunlar eylem için Türkiye'ye gönderiliyorlar.MLKP'ye ait terör kampları dedim ama eğitim PKK militanları tarafından veriliyor. MLKP'ye ait kamplarda 200 militanın silahlı eğitim aldığı söyleniyor.

PKK bir iş bölümü yapmış. Sincar bölgesindeki kamplarda PKK'lı, Kobani'de ise MLKP'li teröristler yetiştiriliyor. Zaten iki gün önce üst akıl, bu 10 örgütü PKK'nın bünyesinde birleştirdi. Türkiye'ye karşı ortak terör faaliyeti yürütmek üzere.

YENİ BİR TERÖR DALGASI İLE KARŞI KARŞIYA

O yüzden ısrarla Türkiye, büyükşehirlerimizi ve sivilleri hedef alan yeni bir terör dalgasıyla karşı karşıya diyorum.