Geçtiğimiz gün aniden fenalaşarak beyin kanaması geçtirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. 10 gün önce doğum yapan Erkal'ın eşi baygınlık geçirdi.
Erkal'ın tedavisinin sürdüğü hastaneden yapılan açıklamada, "Beyin kanaması ön tanısı ile salı gününden bu yana tedavisi devam eden ve yoğun bakımda uyutulan İbrahim Erkal'ın bugüne ait bulguları değerlendirildiğinde beyin ödeminin devam ettiği, hayati tehlikesinin sürdüğü izlenmiştir" denildi.
EŞİ DE FENALAŞTI
Öte yandan 10 gün önce üçüncü çocuğuna baba olan İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün de bir an olsun yoğun bakımın kapısından ayrılmıyor. Sabah'ın haberine göre dün fenalaşarak baygınlık geçiren Filiz Akgün başka bir odada tedavi altına alındı. Akgün, verilen serumun ardından toparlanınca yeni doğan bebeğinin yanına gitti.
BAKAN AKDAĞ: DURUMU CİDDİ
Erzurum'da konuşan Sağlık Bakanı Recep Akdağ dün yaptığı açıklamada "İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili bu sabah ben malumat aldım, dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Herhangi bir olumlu yöne eğilim yok. Arkadaşlarımız gayret ediyor" demişti.