İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki rezaletin yankıları sürüyor. FETÖ'cü Semih Terzi'nin baldızını görevden almak yerine kovan ve 75 bin lira tazminat ödeyerek belediyeyi zarara uğratan Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük, akşam saatlerinde görevden alındı.

Süleyman Özışık'ın köşesinde getirdiği rezalet için İstanbul Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. FETÖ'cü Semih Terzi'nin eşi Nezire Terzi'nin tüm mal varlıklarını üzerine geçirmeye çalıştığı kardeşi Ayşegül Albayrak'ı görevden almak yerine tazminat ödeyen ve kamuyu zarara uğratan Nevzat Kütük görevden alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kültür A.Ş Genel Müdürü Kütük'ün görevden alındığını kısa bir açıklamayla duyururken, gerekçe ise açıklanmadı.

REZALETİ TÜRKİYE'YE İNTERNETHABER DUYURDU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür A.Ş'deki FETÖ rezaletini, Türkiye'ye duyuran isim ise İnternethaber yazarı Süleyman Özışık oldu. Kültür A.Ş Genel Müdürü'nün özel kalemi olan Ayşegül Albayrak'ı deşifre eden Özışık, örgütle bağı tespit edilen Albayrak'ın görevden alma yerine kovulduğunu bu nedenle de belediyenin 75 bin lira tazminat ödemek zorunda bırakıldığını yazdı.