Hükümetten Vatandaşlara Büyük Müjde. 3 Bin Lira Maaş Verecekler Hükümetden Tüm Vatandaşları Sevindirecek Güzel Bir Haber Geldi. Özellikle İşsiz Vatandaşlarımızın daha çok sevineceği Bir imkan açıldı. Ayda 3000 lira maaş ile çalışacak işsiz vatandaşlarımız bu haberi duyunca sevince boğulacak.

Haberin Devamı Ve Ayrıntıları İçin Takipte Kalınız… 09 Ağustos 2018 – 12:53 Hükümetden Tüm Vatandaşları Sevindirecek Güzel Bir Haber Geldi. Özellikle İşsiz Vatandaşlarımızın daha çok sevineceği Bir imkan açıldı. Ayda 3000 lira maaş ile çalışacak işsiz vatandaşlarımız bu haberi duyunca sevince boğulacak. Haberin Devamı Ve Ayrıntıları İçin Takipte Kalınız… İzmir Çiğli’de faaliyet gösteren Çamaltı Tuz İşletmesi’ne personel temini için başvurular alınmaya başlandı. Emekliler de dahil 18 yaşını doldurmuş herkesin başvurabileceği iş için yapılacak mülakatlar, 14 Ağustos tarihinde saat

10.00’da İşkur Kadirli Hizmet Merkezi’nde; öğleden sonra saat 14.00’te ise Osmaniye İşkur hizmet binasında başlayacak. Yaklaşık 3 bin lira ücret alacak işçilerin 3 öğün yemekleri ile yatakhane masrafları iş yeri tarafından karşılanacak. Osmaniye İşkur İl Müdürü Ahmet Altunkaynak, “Tuz toplama işinde 11 saat çalışacak işçiler günlük 100 lira; 9.5 saat çalışacak işçiler ise 86 lira ücret alacak. Bu ücretlere asgari geçim indirimi de dahil edilecek. Ayrıca işçilerin sigortaları da işveren tarafından yatırılacak.” İl Müdürü Altunkaynak, kent dışına çıkabilecek iş arayan vatandaşları, söz konusu işe başvurmaları için davet etti.