Yaşanan tüm olaylara rağmen ne PKK'nın terörüne tek bir laf edebilen ne de terör örgütüne silah bırakma çağrısı yapabilenHDP'nin 30 vekili, Sırrı Süreyya Önder'in kızı Ceren (23) ile Emre Abay'ın (30) nikahına gitti.

Gelinin şahitliğini HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık ve Mardin Belediye Başkanı Ahmet Türk yaptı.

Düğünde Emir Yeşil orkestrasının müzikleri, havai fişekler ve su gibi akan şampanya eşliğinde bol bol halay çekildi. Sabahın ilk ışıklarına dek eğlenildi.

Kürt gençleri terör örgütünün kamplarında can verirken HDP'li Önder yine nutuk atmaya devam etti. Doğacak torununun "Barış içinde bir ülkede büyümesi için çalışacağına"söz verdi.

DEMİRTAŞ'IN EĞLENCELİ DÜĞÜNE CEVABI

Demirtaş, Sırrı Süreyya Önder'in kızının düğününde eğlendiler eleştirisine yanıt verdi.

"Sırrı beyin tek evladı var. Ve uzun süredir bu mevzulardan dolayı ertelendi. Biz de oraya eğlenmeye gitmedik, nikah şahitliği yapmaya gittik. Nikah şahitliğimizi de  yaptık. Allah mesut bahtiyar etsin. Şehit haberleri gelirken, cenazeler kalkarkenorada  eğlendiğimize dair tek bir görüntü göstersinler biz de özür dileyelim" dedi.