Ramazanoğlu, ’Psikolojik rehabilitasyon ve restorasyon için sahada çalışmalarımız var. Hem sosyal hizmetler uzmanları hem psikologlarımız ev ev dolaşarak çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engellilerle tek tek konuşmaya çalışıyor’’ dedi. 
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, MÜSİAD Denizli Şubesi’nin kahvaltısına katıldı. Kahvaltıya Bakan Ramazanoğlu’nun yanı sıra Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, MÜSİAD Denizli Şube Başkanı İsmail Biltekin, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda MÜSİAD üyesi katıldı. Kahvaltının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na MÜSİAD Başkanı tarafından ‘Gönül üyeliği beratı’ verildi.
"FİTNE ÇIKARANLAR ASLA İFLAH OLMAZLAR"
Toplantıda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, terör olaylarına değindi. Ramazanoğlu, "Yeryüzünde fitne çıkaranlar, kan ve gözyaşı ile beslenenler asla iflah olamazlar. İnsanlık tarihi bunun örnekleriyle doludur. Sabırla, azim ve kararlılıkla bu şer yuvalarının kökünü kurutacağız. Demokrasiden, insan hak ve özgürlüklerinden taviz vermeden bu işleri başaracağız. Bir yandan terörle mücadele ederken bir taraftan da ekonomik gelişmeyi sürdürüyoruz.Dün Irak bugün Suriye savaşın esareti altında. Savaşla birlikte kan, yoksulluk ve gözyaşı bu coğrafyanın kaderi gibi gösterilmek isteniyor. Bu olaylar bizleri derinden yaralıyor. Ancak biz buralardan aktif rol alanlardanız. Biz bu coğrafyanın ana aktörüyüz. Tarihin her döneminde olduğu gibi şimdi de mazlumların yanında yer almaya devam edeceğiz" dedi.
"GÜNEYDOĞU'DA PSİKOLOJİK REHABİLİTASYON İÇİN SAHADA ÇALIŞIYORUZ"
MÜSİAD üyelerine konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Ramazanoğlu, Güneydoğu’da yaşanan olaylarda sıkıntı yaşayan çocuklar için bir program hazırladıklarını söyledi. Ramazanoğlu, "Güneydoğu’da güvenlik güçlerimiz ellerinden geleni yapıyor. Biz de bakanlık olarak oradayız. Psikolojik rehabilitasyon ve restorasyon için sahada çalışmalarımız var. Hem sosyal hizmetler uzmanları hem psikologlarımız ev ev dolaşarak çocuklar, gençler, kadınlar, yaşlılar ve engellilerle tek tek konuşmaya çalışıyor. Maddi ihtiyaçlarını zaten karşılıyoruz. Kaymakam ve valiliklerimiz kanalıyla hiçbir aileyi mağdur etmiyoruz. Günlük yiyecek, içecek ve ısınmalarını sağlıyoruz. Ancak bunların yanında da psikolojik rehabilitasyon ve restorasyon çalışmalarımızı sahada yapıyoruz" dedi.
"ÇOCUKLARIMIZI MAĞDUR ETMEYECEĞİZ"
Gelecek hafta bakanlık olarak bölgeye gideceğini bazı çalışmaları yerinde göreceğini kaydeden Ramazanoğlu, ‘’Bürokratlarla, danışmanlarımla, ekibimizle 2 buçuk günlük bir ziyaretimiz ve çalışmalarımız olacak bölgede. Oradaki çalışanlarımıza takviye götüreceğiz. Ayrıca güvenlik kurulumuz var 8 bakanla. Milli Eğitim Bakanımızla da istişare yapıyoruz. Çocuklarımız için telafi edici kurslar düzenlenecek. Bu çocuklarımız hiçbir şekilde ne mahsun ne de mağdur olacaklar’’diye konuştu.