Show TV'den kovulan Bülent Ersoy'un programda sık sık Güllük'ten bahsetmesinin sırrı bugün ortaya çıktı! Ersoy, Güllük'ten 1,5 milyon liraya komşu istemediği için iki villa satın aldı. Ersoy, CHP'li belediyede yapılan yollar için Erdoğan'a övgüler yağdırdı.
 
Milas’ın Güllük beldesinden 1 milyon 500 bin TL’ye iki lüks dubleks villa alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy, beldeye gelerek ziyaretlerde bulundu. Kısa süre önce bir televizyon kanalında yayınlanan şov programda sık sık Güllük’ten bahseden Bülent Ersoy, beldenin tanıtımına katkı sağladığı için Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın ve Kırdağ İnşaat sahibi işadamı Behçet Kırdağ’ın çiçekli teşekkürüne karşılık beldeyi ziyaret etti.
 
DİVA KOMŞU İSTEMİYOR
 
Bülent Ersoy, erkek arkadaşı Berk Yılmaz ile denize sıfır iki lüks dubleks villanın sözleşmesini imzaladıktan sonra; sevgilisi Yılmaz ile birlikte Güllük Belediye Başkanvekili Tevfik Kırçın’ı ziyaret etti. Çiçeklerle karşılanan Ersoy, CHP’li Kırçın ile sohbet ederek belde hakkında bilgi aldı.
 
Programında Güllük’ü tanıttığı için teşekkürlerini dile getiren Kırçın, Ersoy’a Güllük’ün sembolü Hermiyas heykelinin yer aldığı plaket hediye etti. Sohbet sırasında Büyükşehir Yasası nedeniyle Güllük Belediyesi’nin kapanacağı bilgisini alan Ersoy, konuya vakıf olmadığını belirterek yorum yapmaktan kaçındı.
 
“YOLLAR UÇAK PİSTİ GİBİ”
 
İzmir’den beldeye gelen Ersoy, Milas-Bodrum Havalimanı’nın beldeye çok yakın olmasının kendisini sevindirdiğini belirterek Belediye Başkanvekili Kırçın’a “Siz CHP’lisiniz yanlış anlamayın ama maşallah Başbakan yolları uçak pisti gibi yapmış. Başbakan’a helal olsun” dedi.
 
Ziyareti sırasında belediye çalışanları ve hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Ersoy, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.